Wat doe ik 

  • Ik geef trainingen aan (gemeente)professionals over NAH bij kinderen en jongeren; wat is het, wat merk je ervan in de praktijk, wat hebben deze kinderen en jongeren (en hun netwerk) nodig in het dagelijks leven.
  • Voor een eerste kennismaking met de doelgroep NAH is er een training van 21/2 uur, dit stipt de grote lijn aan.  
  • Ik coach mensen die (vanuit PGB) voor mensen met NAH zorgen. We brainstormen over wat er niet loopt, denken hardop, zoekend naar oplossingen.  
  • Ik ben casemanager hersenletsel; op zoek binnen complexe casussen naar wat er nodig is, wat er al is aan zorg en wat er nog meer nodig is. Die zorg gaan we regelen, binnen gebaande wegen en zo nodig maken we wegen en mogelijkheden.  
  • Ik coach mensen die op zoek zijn naar een route in hun leven met hoog sensitiviteit en/of hoogbegaafdheid. Ik ga ervan uit dat het een meerwaarde voor je leven is en dat het je leven mooier maakt als je weet hoe je dit in kunt zetten.   

De coachgesprekken kunnen online plaatsvinden, op jouw locatie of in Wijhe. 

De trainingen zijn bij jullie op locatie of in Wijhe. 

Andere vragen?